Rólunk írták

Programajánló a Klímabarát Fenntarthatósági Fesztivál Mézédes napjáról

Mi lesz veled, éghajlat? Mi lesz veled, Föld? – beszámoló a Klímabarát esték elnevezésű eseménysorozat első alkalmáról, melyen Németh Lajos meteorológus az éghajlati kihívásokról beszélt. A Hegyvidéki Önkormányzat Zöld Irodája és a Klímabarát Települések Szövetsége által életre hívott kezdeményezés nagy sikerrel debütált a Barabás Villában.
Ahogy az élet, úgy a légkör útjai is kifürkészhetetlenek – mondta Németh Lajos, az ország egyik legismertebb meteorológusa, aki elsőként tartott előadást napjaink éghajlati kihívásairól a Hegyvidék új beszélgetéssorozatán, a Klímabarát estéken. Az önkormányzat Zöld Irodája és a Klímabarát Települések Szövetsége által életre hívott kezdeményezés nagy sikerrel debütált a Barabás Villában.
Az első estén Németh Lajos rengeteg érdekességet mutatott be a szép számú közönségnek. Egyebek mellett kiderült, hogy az időjárás mindig is szélsőséges volt, de a gyakoriságok száma az utóbbi időkben jelentősen megnövekedett.
Ahogy az élet, úgy a légkör útjai is kifürkészhetetlenek - mondta Németh Lajos, az ország egyik legismertebb meteorológusa, aki elsőként tartott előadást napjaink éghajlati kihívásairól a Hegyvidék új beszélgetéssorozatán, a Klímabarát estéken.
Igen jelentős rendezvény első állomása volt pénteken a Continental Arénában
Az éghajlatváltozás régió- és településszintű kezeléséről rendeztek konferenciát a Continental Arénában. A Klímabarát Települések Szövetsége által szervezett programban szó esett az agrárium és a vízügy kihívásairól, a civil szervezetek szerepéről és a vállalkozói szektor lehetőségeiről.
A Klímabarát Települések Szövetsége és a Hegyvidéki Önkormányzat Zöld Irodája 2017 tavaszától hagyományteremtő rendezvénysorozatot bocsát útjára Klímabarát Esték címmel. Tanuljunk együtt, egymástól a Föld fenntarthatóságáért.
Klímabarát esték címmel beszélgetéssorozatot indít az önkormányzat zöld irodája a Klímabarát Települések Szövetségével együttműködésben a Barabás Villában. A Klímabarát Települések Szövetsége Fenntarthatósági napot szervez a MOM Kulturális Központban április 30-án.

Oldalak