Skip to main content
Tel.: +36 1 249 5469 E-mail: szovetseg [at] klimabarat.hu

Gál Péter

Gál Péter
Szakmai megvalósító/pályázati referens

Végzettség: Közgazdász gazdálkodási és menedzsment alapszak – közgazdász informatikus szakirány (Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Salgótarjáni Intézete, Salgótarján)
Évek óta elkötelezett híve vagyok a környezetvédelemnek. Ugyan már több mint 6 éve foglalkozom kisebb-nagyobb hazai és uniós pályázatok írásával és menedzselésével, ez idáig nem volt alkalmam olyan szervezettel együttműködni, amely hatékonyan képes foglalkozni a klímaváltozás kihívásaival. Mikor 2016 nyarán alkalmazásba kerültem az egyesületnél, elhatároztam, hogy legjobb tudásom szerint segítenem munkájukat céljaik elérésében. Ehhez pályázatírói tapasztalataimmal és a pályázati támogatások hatékony felhasználásának menedzselésével próbálok hozzájárulni.
A projekt szakmai megvalósítójaként fő feladataim közé tartozik a tagtelepülésekkel történő kapcsolattartás, a projektmenedzsment támogatása, az adminisztráció ellátása. Emellett részt veszek a szakmai rendezvények szervezésében és a KEHOP-1.2.0-15-2016-00001 számú projekt megvalósításában is.